Kingsage Ticket Sistemi

2 Şubat 2009 Pazartesi

Destek İsteği / Ticket Sistemi Hakkında Ön Bilgilendirme


Ticket attığınızda dikkat etmeniz gereken en önemli husus, bir konu uğruna yalnızca tek bir ticket atmanız gerektiğidir. 

Tüm ticketlar gönderildikleri tarih'e göre sıralanmakta ve bu sıraya müdahale edilememektedir. 

Ancak sizin her hangi bir konu için atacağınız ikinci ya da daha sonraki ticketlar, sizin tarafınızdan yollanmış kendinden önceki ticket(lar)ı iptal ederek daha yeni tarihli bir ticket olarak düzenlenmekte ve bu da sizin sıra kaybetmenize neden olmaktadır.

Ayrıca kimi problemlerin çözümlenmesinin uzun sürebileceğini unutmayınız ve ticketınızı gönderdikten sonra sadece bekleyiniz...

Destek İsteği / Ticket Sistemi Kullanımı


1- Oyun içerisinde Profil sayfasına girdiğinizde soldaki seçeneklerden en altta bulunan Destek Talebi linkine tılayınız. Ya da browserınızdan http://support.kingsage.de/ adresine girerek ticketınızı gönderebilirsiniz.




2- Açılan sayfadan, oynadığınız world ve karşılaştınız problem tipini göre Forum/Oyun/Payment seçeneklerinden birini seçiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu oyundaki darphane olyaı bana çok saçma geliyo derphaneye o kadar maden gidiyo ama sonuçta bir mis basıyoruz ben ce bunun daha farklı bi şekilde olsa tim oyuncular için daha i olur

Yorum Gönder